Fincafe es una marca registrada de Coffee Center, S.L.

FAQs


1. D'on provenen les infusions i tes d'Alma? 
Les nostres infusions procedeixen d'agricultura ecològica certificada, i són seleccionades per garantir al consumidor final les propietats de cadascuna de les plantes medicinals utilitzades. Els nostres tes provenen d'orígens acuradament seleccionats per oferir una autèntica col·lecció de sensacions. 

2. Com són envasades els tes i infusions Alma? 
Els nostres tes i infusions són envasats en piràmides 100% biodegradables i tenen costura termosegellada. D'aquesta manera, el seu autèntic sabor i qualitat són inalterables. 

3. Com puc comprar? 
Solament ha de registrar-se i agregar a la seva cistella de la compra aquells articles que desitgi, el pagament d'aquests articles pot ser mitjançant targeta de crèdit, dèbit, Paypal o transferència bancària, és molt senzill. 

4. Quina és la quantitat mínima que puc comprar? 
Pot comprar des d'una caixa fins a la quantitat que vostè desitgi. 

5. A partir de quina quantitat els ports són gratuïts? 
Els ports gratuïts, s'estableixen segons el lloc d'enviament. Per veure el llistat complet, pot anar a l'apartat “Enviaments” o “Condicions de Compra”. Per exemple, per a la ciutat de Girona els ports són gratuïts a partir de 3 caixes. 

6. Quin és el temps de lliurament de la meva comanda? 
En el procés de compra podrà triar el sistema que li resulti més còmode i ràpid per rebre la seva comanda. D'acord, al seu lloc de residència el lliurament serà entre 48/72 hores. 

7. Com puc fer el pagament? 
El pagament pot realitzar-se mitjançant targetes de crèdit o dèbit: Visa, VisaElectron , Mastercard PAY PAL o transferència bancària (Vàlid des de altres entitats espanyoles solament) 

8. És segura la transacció? 
Nostra web opera amb el sistema de “Servired” de La Caixa. En validar la comanda serà redirigida a la pàgina web segura de Servired, cap informació de la seva targeta de crèdit o dèbit queda emmagatzemada en els nostres servidors. Si selecciona Paypal, el pagament es realitzarà de manera segura a través de la plataforma de Paypal. Si és una transferència, es realitzarà a través del sistema de la seva entitat bancària. 

9. Com puc conèixer les novetats i promocions? 
Segueix-nos a través de Facebook i Twitter per informar-te sobre les tendències i promocions d'Alma. 

10. En quines botigues puc comprar els productes Alma? 
En l'apartat “punts de venda”, podrà consultar les botigues més properes al seu domicili. 

11. Sóc professional del sector HORECA, és possible tenir els seus productes en el meu establiment/comerç? 
Efectivament, disposem d'un ampli ventall de productes pensats per a atendre les necessitats del sector professional. Per més informació, visita "Alma Professional". O pot posar-se en contacte amb l'equip comercial a través del telèfon: 972 236 868