Fincafe es una marca registrada de Coffee Center, S.L.
Botiga online CAPSULA FINCAFE FINCAFE SANT PAU DECAF CAFE CAPSULES

FINCAFE SANT PAU DECAF CAFE CAPSULES

100% PUR ARÀBICA - Blend d'aroma particular i sorprenent equilibri entre acidesa i cos. Grans de cafè descafeïnats naturalment amb aigua mineral, a través del proces "Mountain Water", mantenint així les seves característiques originals, sabor i aroma. CONTÉ: 10 Càpsules COMPOSTABLES compatibles amb Nespresso®. Marca d'una companya no relacionada amb Coffee Center. Ingredient: cafè  100% torrat natural.

#AmbTuFemRecerca  És una iniciativa d'Hospital Sant Pau, per a la recaptació de fons destinats a l'IB SANT PAU, centre de recerca d'excel·lència internacional, focalitzat a respondre a les necessitats clíniques en malalties neurològiques, cardiovasculars i oncològiques.
A Alma estem compromesos amb el respecte del medi ambient, la cultura sostenible i la responsabilitat social. Cada producte que creem es realitza seguint un exhaustiu procés de selecció de la matèria primera ecològica certificada, per assegurar-ne la qualitat i la traçabilitat. Els materials que utilitzem per a l'envasament amb compostables i el cartró utilitzat al packaging és FSC.
Gràcies per sumar-te a aquesta iniciativa!

 
2.89 €

QUANTITAT

COMPRAR   Veure promocions