Fincafe es una marca registrada de Coffee Center, S.L.
Botiga online CAPSULA FINCAFE FINCAFE SANT PAU ORGANIC CAFE CAPSULES

FINCAFE SANT PAU ORGANIC CAFE CAPSULES

100% PUR ARÀBICA - Quan els grans de les finques d'agricultura ecològica seleccionades a Mèxic, Nicaragua i Brasil arriben al taller, es barregen seguint les fórmules exclusives i estudiades, donant com a resultat un cafè inimitable. Els grans es torren naturalment, cada origen per separat i de manera artesanal, destacant les seves característiques que aporta cada un dels seus orígens. Cafè d'aroma lleugerament floral amb tocs que el converteixen en particular, de cos equilibrat i d'acidesa sotilment cítrica, i amb un final a xocolatat i un post sabor molt agradable. CONTÉ: 10 Càpsules COMPOSTABLES compatibles amb Nespresso®. Marca d'una companya no relacionada amb Coffee Center. Ingredient: cafè mòlt 100% torrat natural.

#AmbTuFemRecerca  És una iniciativa d'Hospital Sant Pau, per a la recaptació de fons destinats a l'IB SANT PAU, centre de recerca d'excel·lència internacional, focalitzat a respondre a les necessitats clíniques en malalties neurològiques, cardiovasculars i oncològiques.
A Alma estem compromesos amb el respecte del medi ambient, la cultura sostenible i la responsabilitat social. Cada producte que creem es realitza seguint un exhaustiu procés de selecció de la matèria primera ecològica certificada, per assegurar-ne la qualitat i la traçabilitat. Els materials que utilitzem per a l'envasament amb compostables i el cartró utilitzat al packaging és FSC.
Gràcies per sumar-te a aquesta iniciativa!

 
2.89 €

QUANTITAT

COMPRAR